Air Cooler

Air Cooler

Въздушният охладител, произведен от Square Technology, е гладък и равномерен. Идеален е за цехове за обработка, които трябва да бъдат климатизирани. Може да поддържа ниска температура в зоната за обработка на храни. Нашите въздушни охладители са изработени от най-висококачествени материали и са проектирани да осигурят най-доброто охлаждане.

  • Този въздушен охладител е идеален за цехове за обработка, които трябва да бъдат климатизирани. Може да поддържа ниска температура в зоната за обработка на храни.
  • Циркулацията на въздуха е гладка и равномерна. Въздухът циркулира по тавана, така че работниците не са изложени директно на охладения въздух.
Фен
Голям обем, дълъг въздушен ход, нисък шум, енергийно ефективен Електрически нагревател, осигурен за предотвратяване на замръзване Диаметър на вентилатора: 250 до 910 mm Съвместим с ЕС енергоспестяващ ERP
бобина
Материал на тръбата: мед, неръждаема стомана, алуминий Материал на ребрата: алуминий, Al-Mg сплав, мед Стъпка на ребрата: 4, 7, 10,12 mm. DX или помпа. Отлична охлаждаща производителност, оптимален дизайн на циркулация на хладилен агент
Обвивка
SS, прахово боядисан Лесен за почистване: Разгъваем съд за отцеждане Безопасност: 100% тестван под налягане
Размразяване
Опции Комбинирано размразяване
Климатик
Център за данни
Дистрибуционен център
Съхранение на храни
Ферма за гъби
Аптечен склад
Стая за процеси
Свържете се с нас