Фризер за тунелен удар

Фризер за тунелен удар

Ударният фризер използва високоскоростни въздушни струи, които насочват силата си към горната и долната част на хранителния продукт, за да премахнат въздуха или термичната бариера, заобикаляща повърхността на продукта. 

След като тази бариера или слой топлина бъде премахната, това позволява по-бързо замразяване на продукта. Тази операция помага за значително намаляване на времето за обработка, осигурявайки времена на замразяване, подобни на тези, осигурени от криогенно оборудване. Освен това оперативните разходи са подобни на тези на традиционното механично оборудване.


  • По-бързото време на замразяване води до по-малки ледени кристали, което означава по-малко клетъчно увреждане на хранителните продукти. Продуктите са по-сочни, имат по-добра текстура и показват по-малко загуба на капки при размразяване.
  • Втвърдете бързо повърхността на храната и блокирайте вътрешната влага, така че загубата на дехидратация е сведена до минимум.
  • Краткото време за замразяване не само запазва свежестта и питателността на храната, но и осигурява добра ефективност на замразяване.
  • Икономия на енергия и малък отпечатък.
Фенове
Високоефективен центробежен вентилатор, който отговаря на нуждите от голям обем въздух и висока скорост на въздуха. Конструкцията на вентилатора е лесна за почистване и поддръжка. Напълно запечатаният мотор работи гладко и издържа дълго.
Ефективен изпарител
Дизайнът беше симулиран с европейски професионален софтуер за топлообменник. Всички тръби се разширяват хидравлично, а не механично. По-равномерно разширяване и по-плътно прилягане между тръбата и перките. Подобрена производителност на топлообмен. Променлива стъпка на перките, използвана за забавяне на образуването на скреж върху повърхността на перките. По-дълъг интервал на замръзване. Лесен достъп и почистване Материал на перката: Алуминий, алуминиево-магнезиева сплав
Хигиенен дизайн
Хигиенен дизайн, всички структурни части от неръждаема стомана, напълно заварени, напълно съвместими с хигиенните практики за обработка на храни.
Система за размразяване на въздух
По време на работа на фризера отстранете навреме скрежта от повърхността на ребрата на изпарителя. Осигурете продължителна и непрекъсната работа на фризера, намалете замръзването на изпарителя и подобрете производителността.
СПЕЦИФИКАЦИИ
структура
структура
Единичен колан / Двоен колан
Обхват на ширината на колана
1200mm-1500mm
Диапазон на дължината на корпуса
Тип плътен колан: 11.7 м-22.36 м, може да се персонализира
Ограждане
Изолиран корпус с полиуретанови стени с дебелина 100 mm, вътрешно осветление и обвивка от неръждаема стомана. Напълно заварен корпус по избор.
Колан
Тип колан
Хранителен SS твърд колан
Дължина на подаване
2200 до 5000 mm, могат да бъдат персонализирани
Дължина на подаване
1200mm, могат да бъдат персонализирани
Електрически данни
Захранване
Напрежение в местната държава
Корпус на контролния панел
Контролен панел от неръждаема стомана
контрол
PLC управление, сензорен екран, сензори за безопасност
Данни за охлаждане
охладителен
Фреон, амоняк, CO2
бобина
Тръби от неръждаема стомана/алуминий, алуминиеви вентилатори
Температура на изпаряване
-45 ℃
Време за престой
Плътен тип колан: 3-60 минути регулируем
Морска храна
Китайски сладкиши
Плодове и зеленчуци
Приготвено ястие

Свържете се с нас