Единичен спирален фризер

Единичен спирален фризер

Спиралният фризер с ниско напрежение с един барабан, произведен от Square Technology, е приложим за индивидуално бързо замразяване на гранулирани и дребни храни. 

Устройствата за широкомащабно замразяване обаче се прилагат и за индивидуално бързо замразяване на големи замразени храни като готови ястия, цели пилета, цели риби и т.н. Височината на позицията за подаване и изход е регулируема в спиралния фризер с ниско напрежение, за да съответства на производствените линии на клиентите преди и след, и може също да бъде доставен със съответстващи конвейери.


  • Спиралният фризер е оборудван с високоефективен санитарен изпарител, използващ най-новия метод за подаване на течност, което прави ефективността на топлообмена с повече от 20% по-висока от традиционните фризери.
  • Спиралният фризер използва симетричен и гладък кръгъл дизайн на въздуховода, който подобрява ефекта на топлообмен.
  • Ние оборудваме с мрежест колан от неръждаема стомана за храни и пластмасов модулен колан със спиралния фризер според различните изисквания на различни продукти.
  • Спиралният фризер е оборудван с интелигентна централна система за управление, автоматично откриване и алармено светлинно устройство, което е удобно за потребителите за работа и поддръжка.
Ефективен изпарител
Дизайнът беше симулиран с европейски професионален софтуер за топлообменник. Всички тръби се разширяват хидравлично, а не механично. По-равномерно разширяване и по-плътно прилягане между тръбата и перките. Подобрена производителност на топлообмен. Променлива стъпка на перките, използвана за забавяне на образуването на скреж върху повърхността на перките. По-дълъг интервал на замръзване. Лесен достъп и почистване Материал на тръбата: неръждаема стомана, алуминий Материал на перките: алуминий
Анализ на крайни елементи
При проектирането на спирален фризер се извършва структурен анализ, за ​​да се гарантира неговата структурна цялост по време на работа.
СПЕЦИФИКАЦИИ
структура
структура
Единичен барабан
Клетка диа.
1620 до 5800mm
бухта
2 до 40 нива
Ограждане
Изолиран корпус с полиуретанови стени с дебелина 125 mm / 150 mm, вътрешно осветление, напълно заварен корпус от неръждаема стомана по избор.
мецанин
По избор
Колан
Колан
Модулен пластмасов колан от SS mesh beltor за храна
Ширина
520 да 1372 мм
Дължина на подаване
500 до 4000 мм
Дължина на подаване
500 до 4000 мм
Електрически данни
Захранване
Напрежение в местната държава
Корпус на контролния панел
Контролен панел от неръждаема стомана
контрол
PLC управление, сензорен екран, сензори за безопасност
Данни за охлаждане
охладителен
Фреон, амоняк, CO2
бобина
Неръждаеми стоманени алуминиеви тръби, алуминиева перка, променливи стъпки на перките, вентилатори за дълги хвърляния
Температура на изпаряване
От -40 ℃ до -45 ℃
Време за престой
4 до 200 mm регулируеми
Водни продукти
Продукти от домашни птици
Сладкарски продукти
Хлебни изделия
Приготвени ястия
Удобни / консервирани продукти
Продукти за сладолед
Плодови и зеленчукови продукти

Свържете се с нас